K11 BOTOX

K11 BOTOX

 

Esi gatava sajust K11 Hair Botox spēku? Šis līdzeklis ir radīts, lai sniegtu Tavai matu struktūrai intensīvu un dziļu atjaunošanu. K11 Hair Botox satur keratīnu un citas vērtīgas sastāvdaļas, kas spēj atjaunot un piepildīt matu šķiedras no iekšpuses.

Šis līdzeklis sniedz ne tikai dziļu mitrināšanu un atjaunošanu, bet arī padara matus mīkstus, gludus un spīdīgus. K11 Hair Botox ir piemērots visiem matu tipiem, lai gan tas ir īpaši ieteicams tiem, kas cieš no bojājumiem un matu sausuma.

K11 Hair Botox ir pieejams divos dažādos tilpumos: 100 ml un 1000 ml, lai piemērotu Tavām vajadzībām. Izvēlies mazu tilpumu, lai izmēģinātu šo jaunievedumu, vai lielāku, lai izbaudītu to ilgtermiņā.

Sāc izmantot K11 Hair Botox jau šodien, un atceries - ikkatrs mats ir to vērts ! Tas ir līdzeklis, kas palīdzēs Taviem matiem sasniegt to, ko tie ir pelnījuši - spīdumu, mīkstumu un veselīgu izskatu!

 *produkti tiek tirgoti tikai profesionāliem frizieru meistariem, sazinoties ar mūsu Erayba Cosmetics Latvijas reģionālo pārstāvi   +371 27260225

 

Back to blog